Palangos tilto prieigose popiet dauguma vis dar dėliojosi daiktus ir ruošėsi vakariniam ūžesiui. Tuo metu J. Basanavičiaus gatvėje rikiavosi įvairūs amatininkai ir praeiviams siūlė įsigyti rankų darbo papuošalų, drabužių, dirbinių ar įvairių skanėstų.

Pasidomėjus, ar audra, vėjas ir lietus neišgasdino į Palangą susiruošusių prekeivių, odinėmis apyrankėmis ir papuošalais prekiaujanti moteris tik nusišypsojo ir patikino, kad tikrai ne.

Pustuštė J. Basanavičiaus gatvė nebuvo svetinga prekeiviams, čia vaikštinėjo vos vienas kitas žmogus, tačiau ir tai prekeivei negadino nuotaikos. „Jau seniai esu buvusi Palangoje, tad neturiu su kuo palyginti, daug čia žmonių ar mažai“, – šyptelėjo pašnekovė.

Mugė Palangoje

Ne ką mažiau entuziastingai buvo nusiteikę iš saldumynų pardavėjai. Išgirdę klausimą, ar audra jų negasdina, šie tik nusijuokė ir patikino, kad tikrai ne. Beje, būtent tuo metu vėjas taip įsijautė, jog nuplėšė prie palapinės prisegtus reklaminius stendus. Bet net ir tai nesugadino mugės dalyvių nuotaikos: „Tuoj pasikelsime, viskas gerai, laukiame vakaro, kada bus daugiau žmonių“.

Atviras Baltijos barbekiu čempionatas Palangoje vyks iki pat sekmadienio. Deja, orų prognozės nedžiugina, iki pat savaitgalio pabaigos žadami ne tik vėsūs, bet permainingi bei darganoti orai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)