Gianluca Cervara policijai liepą pranešė, kad dingo jo žmona, 2013 metais „Mis Ukraina“ tapusi Ana Zajačkivska. 24 metų manekenė ir italas gruodį registravo civilinę santuoką, o rugsėjį ketino iškelti vestuvių puotą.
Tačiau moteris veikiausiai turėjo kitų planų, nes dingo internete parašiusi: „Mano nuostabusis Gianluca, ačiū tau už tai, kad galiu būti tavo gėlele ir šeimos dalimi“.

Ji teigė, kad eina pakvėpuoti grynu oru, ... ir dingo, rašo italų laikraštis „La Repubblica“. Sunerimęs vyras apie žmonos dingimą pranešė policijai, kai ji nebegrįžo į namus Milane.

Vėliau policijos susidomėjimas šia byla atvėso po to, kai „Instagrame“ pasirodė A. Zajačkivskos nuotraukos, kuriose ji užfiksuota Amerikoje su kitu vyru. Ji teigia savo vyrą palikusi, nes jis prieš ją smurtavo.
Ukrainiečių portalui tochka.net ji pareiškė, kad „jis pakėlė prieš mane ranką“.

„Pirmą kartą, kai jis taip pasielgė, aš pabėgau pas tėvus į Ivano-Frankivską. Jiems nesakiau, kas įvyko. Jis atvyko manęs parsivežti, ir suteikiau jam antrą šansą. Tačiau barnio metu jis spjovė man į veidą. To jau buvo per daug. Pasakiau, kad ketinu jį palikti, tačiau vėliau apsigalvojau“, – pasakojo ukrainietė.

„Man visą savaitę skaudėjo galvą, tačiau Gianlucai tai nerūpėjo. Galiausiai nusprendžiau, kad man gana gyventi „auksiniame narvelyje“ ir pabėgau“, – sakė Ana.

Tačiau italas su šia versija nesutinka.

G. Cervasa tam pačiam portalui sakė, kad padavė savo žmoną į teismą, nes ši nesilaikė vedybų sutarties.

„Sprendžiant iš jos nuotraukų, ji yra Niujorke ir dirba ten modeliu. Jis skelbia daug gražių nuotraukų iš penkių žvaigždučių viešbučių ir pozuoja su kitais vyrais. Ji neatrodo nelaiminga. Galiu tik pasakyti, kad ji nėra tas žmogus, kuriuo dedasi“, – sakė italas.

Savo ruožtu rusų portale „cosmo.ru“ skelbiama, kad palikdama italą vyrą A. Zajačkivska iš jo seifo paėmė 6 tūkst. eurų ir jo mobilųjį telefoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)