Įsivaizduokite G. Kesslerio sesers ir visos likusios jų šeimos nuostabą, kai 18-metis į palatą įžengė solidžiai pasipuošęs.

„Mano sesuo Olivia netrukus susilauks vaiko ir mūsų brolis atvyko į ligoninę pasipuošęs kostiumu, nes „pirmasis įspūdis yra labai svarbus“, – „Twitter“ paskyroje rašė jauniausia Kesslerių šeimos atžala Iris ir pridėjo brolio nuotraukas.

Vaikino poelgis sujaudino tūkstančius internautų. Nuotraukomis buvo pasidalinta daugiau nei 137 tūkst. kartų, jos netruko apskrieti viso populiariojo soc. tinklo, sulaukti užsienio žiniasklaidos dėmesio.

„Visi buvo apsirengę paprastai, o aš vilkėjau kostiumą. Iš tiesų manau, kad pirmasis įspūdis yra svarbus, tad norėjau, kad Carter, po daugelio metų želgdama į šias nuotraukas, suvoktų, koks dėmesys jai buvo skiriamas“, – sakė žvaigžde tapęs G. Kessleris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)