Ilgosios reklaminės pertraukėlės metu, kai visos šalys dalyvės jau buvo pasirodžiusios, savo pasirodymą surengė ir vakaro vedėjai Mansas Zelmerlowas ir Petra Mede.

Vakaro vedėja Petra pranešė, kad jau 60 šalių yra laimėjusios „Euroviziją“, tad būtų visai įdomu pažiūrėti, ar visos tos dainos ir pasirodymai turi ką nors bendro. „Mes su Mansu nusprendėme pažiūrėti, ar visos jos yra kažkuo panašios ir nusiuntėme visų dalyvių pasirodymus į mokslo laboratoriją“, – šmaikštavo Petra.

Vedėjai įvardijo kelis punktus, kurie, anot jų, yra būtini dainai ir pasirodymui, jei nori laimėti „Euroviziją“: reikia stiprios ir užburiančios pradžios, būgnų, kuriuos muštų pusnuogiai vyrai, atkreipiantys visų dėmesį arba tiesiog močiutė, kuri pasirodymui suteiks ypatingo prieskonio, dar vertėtų parodyti ką nors labai unikalaus ir tautiško, pavyzdžiui kokį nors instrumentą, kurį, anot Manso, galima ir išsigalvoti, nes vis tiek niekas nesupras... Smuikas – tai dar vienas komponentas, kurio, anot vedėjų, reikia sėkmingam pasirodymui. Kai Mansas paminėjo smuiką, scenoje pasirodė „Eurovizijos“ nugalėtojas Alexanderis Rybakas ir užgriežė kelias savo „eurovizinės“ dainos „Fairytaile“ eilutes.

Mansas Zelmerlowas, Petra Mede

Be smuiko dar vertėtų turėti didžėjų, kuris apsimestų, jog sukioja plokšteles, o šeštas gero pasirodymo komponentas – drabužiai. „Reikia kažko įsimenamo, kažko tokio, ką žmonės pastebėtų“, – vardijo Mansas ir scenoje kelios merginos nuo jo nuplėšė drabužius. Juos nuplėšė ir nuo Petros. Ir vedėjai pasirodė visiškai kitais drabužiais.

Žinoma, svarbiausias sėkmės garantas – gera daina. Geriausia, anot jų, dainuoti apie meilę ir taiką. „Konkursą galima laimėti ir su daina apie karą, bet mes to nerekomenduojame“, – šyptelėjo Mansas ir kartu su Petra užtraukė dainą, kurios priedainį sudarė vos keli žodžiai – „Meilė meilė, taika taika“.

„Pradėk dainą aistringai, tegu vėjas pradeda pūsti, tu gali sulaužyti mados standartus ir nuo to tavo galimybės laimėti tik padidės. Žvelk tiesiai į televizijos kamerą, kad visi tave matytų, šypsokis ir jie balsuos už tave. Atsistok šviesų apsuptyje, kol šokėjos prisijungs prie tavęs, galimybės didėja ir štai metas chorui“, – dainuoja vedėjai. Jiems uždainavus priedainį „Meilė meilė, taika taika“, scenoje vis priartinami įvairūs objektai: vyras, bėgantis žiurkėno rate, pernai „Eurovizijoje“ dalyvavusią lenkę primenanti mergina, mušanti sviestą ir panašiai.

Vaizdo įrašą galite pamatyti čia:

Finalo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)