Kaip ir ankstesnėse spaudos konferencijoje, taip ir šioje atlikėja nevengė ironijos ir lengvo flirto elementų, o pakalbinta vieno vokiečių žurnalistų, nusiuntė jam oro bučinuką.

Paklausta, ką reiškia laimėti „Euroviziją“ bei kaip tokia pergalė pakeis jos gyvenimą, atlikėja sakė esanti šokiruota ir mano, kad tai – nerealu.

„Esu labai laiminga, tačiau turiu apie tai ramiai pagalvoti. Tai labai didelis įvykis. Jaučiuosi visiškai pakvaišusi“, - kalbėjo ji.

Pasiteiravus, kaip atrodė momentas, kai dainininkė suprato laimėjusi, atlikėja prisimena tuo metu sėdėjusi atlikėjų patalpoje, o kai aplinkiniai šūkavo apie laimėjimą, atlikėja ne iš karto suvokė, kas įvyko.

Vokiečių delegacija kol kas nežino, kuriame Vokietijos mieste vyks kita „Eurovizija“.

„Turiu daug žmonių, kurie mane remia. Prieš konkursą visiems sakiau, jog jei patinka mano daina, balsuokite už mane, jeigu daina nepatinka – nebalsuokite. Noriu visiems balsavusiems padėkoti“, - kalbėjo dainininkė.

Rytoj atlikėja išskrenda į Hanoverį, kur bus iškilmingai švenčiamos nugalėtojos sutiktuvės.

Žurnalistams juokaujant pasiteiravus, ar Aleksandras Rybakas gerai bučiuojasi, Lena nesutriko. S. Raabui patikslinus, kad jis žino, ką reiškia A. Rybako Bučiniai, Vokietijos atstovė rado ką atsakyti: „Jis ir S. Raabas visuomet kartu užsidaro tualete. Anksčiau nesupratau, ką jie kartu daro. Tik dabar viskas išaiškėjo“, - juokavo Lena.

Visų žurnalistų vardu pasveikinta nugalėjusi 2010-ųjų „Euroviziją“, atlikėja pajudėjo stendo, prie kurio padirbėjo su fotografais, link ir išvyko iš „Telenor“ arenos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją