„Viskas ten buvo gerai. Jei sulygintume paskutinį ir prieš tai buvusius, juk visi buvo panašūs. Operatoriai tikrai nieko kitaip nepadarė, visi kampai buvo tokie patys“, – kalbėjo Donatas, išgirdęs klausimą, ar jau pastebėjo feisbuke užvirusią diskusiją.

Jo nuomone, šis salto buvo parodytas kiek kitaip visai ne dėl operatorių darbo, o dėl kiek kitokių dūmų. „Mano akimis, dūmai šiandien buvo tirštesni, todėl aš vėliau iš jų išlindau, matėsi mažiau triuko, tačiau visi kiti dalykai buvo tokie patys“, – paaiškino atlikėjas.


Nors jis pats dėl to nesisieloja, tikina, kad tai nieko nebūtų pakeitę ir džiaugiasi rezultatu.

Vis dėlto pasidomėjus, ar ką nors pakeistų, nusišypsojo, prisipažino esąs perfekcionistas ir pradėjo vardyti technines detales: „Padaryčiau šiek tiek iš toliau, pakreipčiau kampą į kairę tam, kad matytųsi šuolio aukštis. O dūmus dar atitraukčiau į galą, kad matytųsi didesnė šuolio aplitudė“.

Šeštadienio vakarą Donatas „Eurovizijoje“ pelnė devintąją vietą ir nors jo ambicijos buvo daug didesnės, neslepia džiaugsmo. Negana to, tikina neatmetantis galimybės dalyvauti dar kartą.

Daugiau apie tai, kaip savo pasirodymą vertina pats Donatas, skaitykite čia!

„Eurovizijos“ finalo akimirkos:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)