Pastarąjį sekmadienį projektą paliko Erika Astrauskaitė. Paskutinės laidos metu mergina buvo pasipuošusi mėlynos spalvos džinsais ir tokios pat medžiagos švarku. Po švarkeliu mergina dėvėjo tik juodą liemenėlę. Toks stilistų sprendimas neįtiko žiūrovams.

Erika Astrauskaitė

„Manęs taip apsirengus į sceną niekas neišvarytų“, „Kas pavogė Erikos „maikutę“?“ – tokie ir panašūs komentarai ėmė lietis po Erikos pasirodymo tiesioginiame eteryje. Tiesa, kai kurie rėžė ir riebesniais žodžiais bei pasiūlė „atleisti tą stilistę, kuri visus rengia, iš darbo“.

Neigiamos reakcijos sulaukė ir Monikos Pundziūtės stilius. Komentatoriai beveik vienbalsiai nusprendė, kad pastarasis jos įvaizdis, „pradedant nuo makiažo, baigiant kažkuo, kas buvo ant galvos“, buvo „per daug iššaukiantis“ arba tiesiog „kažkas baisaus, sakyčiau, nepataikėte“.

Monika Pundziūtė

Itin audringai žiūrovai sureagavo ir į grupės „Oroginal Copy“ stilių, kai jaunosios grupės solistės (nors jau pilnametės), scenoje pasirodė apnuogintais pilvais. Tiesa, po pasirodymo patys atlikėjai tikino, kad tai tėra įvaizdis ir jie seniai nebėra vaikai, kokiais juos kartais dar nori palaikyti auditorija.

DELFI susisiekus su „X Faktoriaus“ atstove, ši atsisakė komentuoti stilistės sprendimus.

X-faktoriaus pasirodymo akimirka

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)