„Siemens“ arenoje vasarą pradėjo Lietuvos vaikų pamilti ir po pertraukos su trenksmu grįžę apdovanojimai „Vaikų balsas 2017“.

Romantiškasis dainininkas Gabrielius Vagelis, kuriantis dainas apie tai, kaip išlaisvinti savo sielą, tai ir padarė. Jis įgyvendino savo vaikystės svajonę – tapo klasikiniu pasakų princu.

„Aš kaip ir daugelis vaikystėje žiūrėjau pasakas ir filmukus. Įsivaizduodavau save karaliaus ar princo vietoje, nes, atrodo, kad jiems gyvenime nieko nereikia dirbti, tik gražiai atrodyti. Gyveni sau rūmuose ir veiki, ką užsigeidęs. Tokiu pabūsiu bent jau vieną vakarą – birželio 1-ąją“, – prieš renginį šypsojosi G. Vagelis.

Šventėje pasirodė ir „69 Danguje“, Tadas Juodsnukis, Sasha Song, Paula, „Lietuvos talentų“ nugalėtojas Kasparas Bujanauskas, Agnė Juškėnaitė, grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ bei kiti atlikėjai.

Šou metu jie pasikeitė neatpažįstamai ir tapo monstrais, raganomis, Betmenu, Žmogumi-voru, Hariu Poteriu, Aladinu, troliais ir visu pulku kitų superherojų. Skambėjo žinomiausios Justino Timberlake, Arianos Grande ir kitos dainos.

Visi „Vaikų balso 2017“ laimėtojai:

Mėgstamiausia aktorė – Ineta Stasiulytė
Mėgstamiausias aktorius – Ramūnas Rudokas
Mėgstamiausia atlikėja – Jazzu
Mėgstamiausias atlikėjas – Donatas Montvydas
Mėgstamiausia grupė – Leon Somov ir Jazzu
Mėgstamiausia daina – V. Baumila ir M. Pundziūtė – Dviese
Mėgstamiausia knyga – „Haris Poteris“
Mėgstamiausia TV laida – „Gero vakaro šou“
Mėgstamiausias filmas – „Titanikas“
Mėgstamiausias Lietuvos žmogus – Dalia Grybauskaitė
Mėgstamiausias sportininkas – Rūta Meilutytė
Mėgstamiausias vlogeris – The3dvinas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)