„Niekada nesvajojau apie laidos vedėjo vaidmenį, tačiau pasidaviau šiai avantiūrai – patiko laidos koncepcija gaminti vien tik pusryčius. Visada renkuosi improvizaciją, o ne formules, todėl buvo įdomu eksperimentuoti su tradiciniais pusryčių valgiais ir suteikti jiems naujų skonių,“ – įpusėjus laidų filmavimams sakė Deivydas.

Laidos kūrėjai atskleidžia, kad pagrindinė laidos „Gardu Gardu“ misija išlieka ta pati – parodyti, kad gaminti gali visi. Laidos metu žiūrovams bus pateikiami nesudėtingi, greitai paruošiami pusryčių receptai ir pripažinto virtuvės šefo patarimai, kaip į gaminimo rutiną įtraukti naujų spalvų ir skonių. TV3 eteryje Deivydas pusryčiaus ne vienas – jam kompaniją palaikys ir apie savo pusryčiavimo įpročius pasakos žinomi Lietuvos žmonės.

„Manau, kad Lietuvoje kulinarinės-konditerinės laidos pamažu keičia savo formatą į gerąją pusę. Prieš ruošdamasis laidos filmavimams atidžiai tyrinėjau panašių laidų įrašus – panaršius po 10-ties ar net 5-erių metų senumo archyvus sunku nesijuokti. Dabar viskas kitaip – atsiranda daugiau laisvumo, bendravimo, vietos netikėtumams ir sveikam humorui,“ – apie pokyčius kalba D. Praspaliauskas.

Akimirkos iš laidos „Gardu Gardu“ filmavimo aikštelės – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)