Charizmatiškoji televizijos ir radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė prisipažino, kad kainuotų nepigiai.

„Tokia aukšta moteris neturėtų kainuoti pigiai. O jeigu tai būtų žmonių parduotuvė, tai skaičiuokime juodosios rinkos kainomis. Manau, susidarytų jau keli šimtai tūkstančių kaip nieko”,- kvatodama paskaičiavo Skaiva.

Aktorę Aušrą Štukytę būtų galima įsigyti visai nebrangiai! Moteris neslėpė, kad jos kaina įrašyta tiesiog pase. „Nu tai kaip pavardė – „štukytė“,- savo kainą prekybos centre įvardijo humoro nestokojanti Aušra.

O štai humoristą Raimondą Bingelį būtų galima ne tik įsigyti, bet ir išsinuomoti trumpam laikui.

„Kaina būtų kaip standartinio manekeno. Kiek aš žinau – 30 litų parai“,- rimtu veidu išpyškino vyras.

Tuo tarpu, jei duris atvertų elitinė ir prašmatni parduotuvė, kurioje būtų prekiaujama prabangiomis garsenybėmis, jos lentynose tikrai atsirastų Seimo narys Petras Gražulis ir televizijos laidų vedėjas Arnas Klivečka.

„Neįkainojami“, - vienbalsiai savo vertę nurodė vyrai.

Kiek pinigų yra Laimos Tamulytės sąskaitoje? Ką Kristina Brazauskienė darytų radusi lagaminą su milijonu litų? Ir už kokią sumą Aistis Mickevičius, neįtikėtina, bet - palaižytų asfaltą? Smagūs ir netikėti piniginiai klausimai bei dar kietesni žvaigždžių atsakymai - linksmoje BTV laidoje „Cukrus“, pirmadienį 19.25 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)