DELFI jau publikavo vienos skaitytojos, prisitačiusios Piktu keksiumi, laišką, kuriame dėstoma aštri nuomonė. Anot skaitytojos, Monikos pergalė tebuvo tik kruopščiai projekto prodiuserių surežisuoto darbo rezultatas.

„Likus kelioms dienoms iki finalo VISI naujienų portalai parašė, ką gi trys finalininkai nuveiktų su laimėtais 15 tūkst. eurų. Ir ką Jūs galvojate? Kol Thomas ir Aleksas postringavo apie mokslus, karjerą ir panašius normalius dalykus, Monika skundėsi, kaip skurdžiai ji gyvena ir kaip jos šeimai reikalinga ši „parama“. O gal būtų buvę lengviau atidaryti sąskaitą ir paprašyti Monikos gerbėjų „sumest“ jai po euriuką, jei jau taip labai ją myli?! Tada ir ji turėtų sąskaitėlėje pinigų ir nebebūtų reikėję už ją finale balsuoti!“ – riebiai savo numonę dėstė skaitytoja.

Po šio laiško paveišinimo, Monikos gerbėjai ėmė ją ginti. Esą visa ši Pikto keksiaus nuomonė tėra grynas lietuviškas pavydas ir palinkėjo šiai laido riterei nusileisti ant žemės.

Skaitytoja Neda Piktą keksių išvadino laido ritere be savigarbos: „Pabūsiu ir aš aštreliežuvė, kaip ši skaitytoja. Negaliu net skaityti tokių antraščių šlykščių... Rašo, kad Monika vištelė ir auka? Visų pirma, jeigu Monika būtų atėjusi čia šiaip sau pasireklamuoti, nebūtų nuėjusi taip toli.

Visų antra – visi matėme ir girdėjome, kokį ji balsą turi. Visų trečia, nugalėtoja tapo dėl savo talento,ne dėl ligos ar pagirų...

Nemokėtų dainuoti, žiūrovai už ją nebalsuotų. Okey...

Sako, kad čia viskas surežisuota, kad kaip tik prieš finalą pradėjo rodyti jos liga? O su Aleksu taip nebuvo? Su Erika? Nieko prieš juos neturiu, bet prieš svarbiausius jų pasirodymus rodė ir jų ligas. Nereikia pulti ant Monikos už tai, ką daro ne ji. Jeigu ji norėtu tik gailesčio, tai būtų matęsi ir pradžioje.

Niekada ji savęs negyrė ir nekėlė aukščiau negu yra. Visi žinome, kad balsą ji turi, taip ir persilaužė. Už ją balsavo 70tūkst. Čia yra labai daug! Ji buvo to verta. Negali tiek balsų būti suklastoti. Balsavo už ją tie, kurie tikrai matė, ką ji sugeba. Nueikite tiek, kiek ji nuėjo, tada ir peikite. Fuuuuuj.

O tai skaitytojai palinkėsiu turėti šiek tiek savigarbos. Norėčiau pažiūrėti, ar ji išdrįstu visa tai pasakyti į akis. Laido riterė didžiausia. Šlykštukė kokia sėdi už ekrano ir bando kažką primesti. Nusileiskite ant žemės!“

Monika Pundziūtė, Paulius Jonikas

Kita, prisistatyti nepanorusi, skaitytoja pritarė pirmajai nuomonei. Anot jos, M. Pundziūtė taip pat nebuvo verta pergalės: „Skaičiau straipsnį, kuriame išsireiškė skaitytoja apie negarbingą M. Pundziūtės pergalę. Dėl to sutinku su ja, bet pergalės labiausiai nusipelnė, mano manymu, Aleksas Augutis, nes jis visą projektą išliko savimi, nebijojo kitų žmonių pašaipų ir kritikos, visi pasirodymai buvo atlikti su meile ir atsidavimu.

Na, o Thomas Tumosa taip pat yra talentingas, bet jo talentas labiausiai atsiskleistų teatre, o ne muzikiniuose projektuose, kur viskas surežisuota ir numatyta iš anksto. Net ir kvailam buvo aišku, kas šiemet nugalės „X Faktorių“!

Nuo pat atrankų Monika buvo giriama ir liaupsinama, net šlykštu žiūrėti, koks angeliškas portretas jai buvo nutapytas, kaip Jazzu alpo nuo Monikos balso ir grožio. Eilinė mergina su eiliniu popsu.

Matosi, kad Lietuva niekada nepripažins repo ar roko. Tik labai juokinga, kad Monika, pajutusi Alekso grėsmę, ėmėsi aukos vaidmens: „prisišpakliavusi“, priaugintomis blakstienomis ir dar su deguonies palaikymo kauke! Juokinga ir graudu. Cirkas!

Kodėl po pergalės žurnalistams sakė, kad švęs laimėjimą kaip reikiant? Juk jei ji serga, turi gerti vaistus, o ne alkoholį ir linksmintis naktiniuose klubuose. Vienu žodžiu, ji negarbingai laimėjo, yra savanaudė ir apgavikė, vaidybos pagalba laimėjo, o ne talento deka.

Juk Aleksas ėjo į šou tam, kad parodytų savo gebėjimą repuoti, o ne tam, kad jo visi gailėtų... Nors jis užėmė antrą vietą, bet jam niekas nepaplojo ir nepadėkojo, tiesiog nustūmė į šalį ir garbino Monikutę. Kvailas šis šou, visi papirkti nuo pirmų laidų, neverta net žiūrėti, nes tikrieji talentai lieka neįvertinti“.

Pirmadienio popietę Monika Pundziūtė svečiavosi DELFI ir pasakė, ką galvoja apie tokią kritiką:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (381)