Tačiau naujokų porą išgelbėjo Jokūbas Bareikis, savo ir Evelinos Sašenko vietą padovanojęs neseniai į „Žvaigždžių duetus“ atėjusiems Sashai Song ir Viktorijai.

„Dėl tam tikrų visiems žinomų priežasčių nematau galimybės tęsti savo pasirodymų duetuose duetu, o prašytis naujos partnerės ar dainuoti vienam neetiška kitų dalyvių atžvilgiu“, - šypsodamasis sakė Jokūbas.
Projekto organizatoriai pakvietė Jokūbą be jokio konkurso dalyvauti šeštajame sezone, tačiau aktorius neskubėjo sutikti.

„Bandysiu dainuoti vienas“, – aiškino Jokūbas Bareikis.

Gavę šansą dar bent dvi laidas pasirodyti, naujokai Sasha Song ir Viktorija neslėpė džiaugsmo. Tą patį filmavimą „Duetuose“ vykusiame teminiame sporto šakų vakare jie pasirinko kung fu kovos meną. Po tobulo grimo Sasha tapo sunkiai atpažįstamu senučiu kung fu meistru iš Kinijos.

„Ko gero senas atrodysiu taip pat, tik be tokios ilgos barzdos“, - juokavo Sasha Song.

Judviejų su Viktorija pasirodymas sužavėjo komisijos narius, kurie negalėjo patikėti, kad Sasha Song šį kovos meną demonstravo pirmą kartą.
„Kai bus 50-asis „Žvaigždžių duetų“ sezonas, atrodysiu kaip Sasha Song“, - reziumavo Vytautas Juozapaitis.

Sportiškai azartiškame vakare buvo ne tik kung fu specialistų – čia dainavo šokėjai ant ledo, tenisininkai, šachmatininkai, krepšininkai, dviratininkai. Sportiški „Žvaigždžių duetai“ – šeštadienį 19 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją