„Ar matei delfinus? Tik pradedu žiūrėt, ir pradedu verkt – taip gražu, taip gražu! Ir tėtis kanalo neperjungia“, – citavo savo mamą R. Kulvinskytė. Sesei grįžus iš Anglijos aplankyti artimųjų, visa šeima nusprendė, kad tai bus puiki proga iš Naujosios Akmenės nukeliauti papramogauti į pajūrį.

„Išsiruošėme dviem ekipažais – mes su tėvais ir kaimynai su anūkėle. Visi buvo be galo laimingi. Kaimynas Jonas, didžiausias mano pažįstamas vyras, sakė vos sulaikęs ašaras, o paskui kvatojosi: „Nu pasakyk man, po galais, kaip įmanoma išmokyt delfiną taip šokinėt, jei aš žmonos taip neišmokau?!“ – juokėsi R. Kulvinskytė.

Žinoma mergina pripažino, kad renginys nuo pat pradžių sugraudino ir ją pačią: „Kadangi ir aš esu tokia pati bala, tai ašarojau nuo pat pradžių – nežinau, ar dėl to, kad grįžau į vaikystę, ar dėl neišpasakyto pačių delfinų grožio, ar dėl puikios energijos, tvyrojusios viso pasirodymo metu...“

Nors favoritų tarp dalyvių sako neturinti, tačiau šį sekmadienį R. Kulvinskytę sužavėjo šokėjos Kristinos Navickaitės-Tinos pasirodymas. „Tačiau mano mama įsimylėjusi Dimą (šokėją Dimą Popovą – past.), sako, jis visad nepakartojamas“, – šyptelėjo Rimantė.

Neįtikėtino populiarumo sulaukę renginiai pritraukia pilną Klaipėdos delfinariumą žiūrovų – kai kurie, Klaipėdos jūrų muziejaus kasose jau nebegavę bilietų, juos iš anksto nusiperka būsimiems pasirodymams. Būsimi renginiai vyks kovo 28 ir 29 dienomis, o LRT žiūrovai pasirodymų transliacijas gali stebėti kiekvieną penktadienį 18.45.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)