Antroji priežastis paskatinusi kurti „Bus visko“ laidas buvo svajonė turėti laidą su daug spalvų ir pozityvumo.

„Mes norime įkvėpti savo žiūrovus tikėjimu, kad gyvenimas gali būti gražus. Praėjusiame sezone stengėmės parodyti istorijas žmonių, kurie, atrodytų, gimė su marškinėliais, tokių, į kuriuos, žvelgiant iš šalies, galėtų susidaryti įspūdis, jog jiems viskas gyvenime patiekta ant lėkštutės. Visi jie atskleidė savo sėkmės istorijas, pasakojo, kokį sunkų kelią teko nueiti tam, kad šiandien galėtų vadintis sėkmingais”, - pasakojo Gintarė tvirtindama, kad kiekvienas turi galimybę paversti savo gyvenimą tokiu, apie kurį visuomet svajojo.

Jei pirmajame sezone vyravo gerai apgalvota turinio koncepcija „from zero to hero” (red. past. nuo nulio iki herojaus), kalbėdamos apie naują „Bus visko“ sezoną merginos sako, kad šįkart kelionėse sutikti žmonės bei jų istorijos patys padiktavo naujame sezone siunčiamą žinutę.

„Patyčios Lietuvoje tokios gajos, kad drąsiai būtų galima vadinti pastarojo meto socialiniu maru. Buvimas kitokiu garantuoja sunkią paauglystę, o gal net ir visą gyvenimą, tačiau pasaulyje kitoniškumas seniai pripažintas kaip viena didžiausių vertybių. Žmonės su kitokiu mąstymu diktuoja madas, kuria įrenginius, be kurių neįsivaizduojame savo kasdienybės ir valdo pasaulį“, - sako G. Gurevičiūtė.

„Tik parodydamas tikrąjį ir unikalų save gali pasiekti aukštumų ir būti pastebėtas itin konkurencingoje kasdienybėje. Tai patvirtina ir mūsų sutikti laidos herojai bei įspūdingos jų gyvenimo istorijos. Naujajame „Bus visko“ sezone bus galima pamatyti visko - nuo vaikystėje užguitos mergaitės, tapusios absoliučia mados ikona iki didžiulės verslo imperijos vadovo, kuris vidury susirinkimo pradeda šokti. Esame labai laimingos turėdamos galimybę savo žiūrovams parodyti galybę sėkmingų pavyzdžių, kurie tokiais tapo dėl savo kitoniškumo”,- sako Simona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)