Anketą į rubriką užpildė ne pati, tai padarė vyriausioji dukra, gyvenanti Anglijoje, o džiaugsmingo skambučio Danguolė sulaukė savo gimtadienio dieną. Moteris tiki likimu ir džiaugėsi lazerinės grožio klinikos „Estetus“ suteikta galimybe nubraukti papildomus dešimt metų, kurie nuo didžiulio streso atsirado jos veide kur kas anksčiau nei pas bendraamžius.

Klinikoje Danguolei buvo suleistos botulino toksino injekcijos į mimikos raukšles, o su hialurono rūgštimi atstatyta su amžiumi prarasta lupų forma, užpildytos gilios raukšlės aplink lūpas bei kitose veido dalyse. Taip pat panaikinta papiloma, trukdžiusi moteriai dėvėti atvirus drabužius. Didžiausią įspūdį neįgaliųjų prieglaudoje dirbančiai moteriai paliko tai, kad visus pokyčius ji patyrė per vieną dieną. Laidoje netrūko ašarų bei jautrių akimirkų. Dar ryte moteris negalėjo patikėti, kad pateko į „Bus visko“ laidos pokyčius, o jau vakare šventė Valentino dieną būdama graži kaip niekada.

Šį sekmadienį pristatys Juozą Statkevičių, kuris ryžosi itin ekstremaliai grožio procedūrai, po kurios net keturias dienas teko slėptis nuo žmonių savo rezidencijoje Palangoje. Garsusis vyras prisimins kuriozišką situaciją, kuomet norėdamas apsipirkti, turėjo daryti tai prieš pat užsidarant prekybos centrams, o tam, kad būtų neatpažintas, dėvėjo į nindzės panašų kostiumą ir akinius nuo saulės net tamsoje.

„Į kliniką po procedūros skambinau gal tris kartus. Viskas galvojau, šakės, dabar tai prisidirbau. Randuotas liksiu visam gyvenimui”, - įspūdžiais dalinsis Juozas Statkevičius laidoje „Bus visko“ praėjus vos savaitei po procedūros.

Apie tai, kokia procedūra buvo atlikta Juozui, kaip jis atrodo šiandien ir kokias grožio priemones yra išbandęs Lietuvos vyriško grožio bei stiliaus legenda tituluojamas dizaineris, kalbės laidoje „Bus visko“ jau šį sekmadienį per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (402)