Galutiniai rezultatai, susumavus komisijų ir žiūrovų balsus, nulėmė, kad į kitą etapą keliauja Mia, M. Kavaliauskas, M. Linkytė, I. Zasimauskaitė ir K. Radžiukynaitė.

TV žiūrovų favorite tapo Mia, atlikusi pernai Danijai pergalę atnešusią dainą "Only Teardrops". Komisijos - "Pop ladies" su serbų kalba atliktu nugalėtojos Marijos Serifovič kūriniu "Molitva". Tačiau vykti į Daniją merginoms neteks. Nepadėjo ir sustiprinta sudėtis ir scenoje kurti įspūdingi pasirodymai.

Kitame etape susikaus šie dešimt atlikėjų: V. Matačiūnaitė, V. Baumila, A. Pilvelytė, „Vig Roses“ bei J. Lapatinskas, Mia, M. Kavaliauskas, M. Linkytė, I. Zasimauskaitė ir K. Radžiukynaitė.

DELFI primena, kad šie pasirodymai tėra tarpinė stotelė - dabar yra renkama tinkamiausia Lietuvai galinti atstovauti grupė ar atlikėjas, o sausio mėnesį bus renkama eurovizinė daina.

Superfinale keturi geriausi atlikėjai ar grupės dainuos tą pačią dainą, kurią komisija ir TV žiūrovai išrinks kaip tinkamiausią "Eurovizijos" konkursui (iš viso vertinimui buvo pateiktos 106 dainos, iš jų buvo išrinkta 16. Vėliau liks tik 1).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (888)