Naujojo sezono proga LNK renginio vedėjai - Rolandas Vilkončius, Algis Ramanauskas ir Rūta Mikelkevičiūtė ne tik pristatė keletą naujų TV projektų – „Misija – grožis“, „Speciali tema“, „Būk mano meile“, serialą „Saldi nuodėmė“, bet ir priminė žiūrovams apie anksčiau matytas ir naujame sezone gyvuosiančias laidas.

Taip pat LNK šventėje žiūrovai galėjo išvysti ir iš aukštumų besileidžiančius naujuosius laidų vedėjus - Rimantę Kulvinskytę, Irūną Puzaraitę, Jokūbą Bareikį bei Rasą Velijevaitę, kurie įrodė, jog dėl žiūrovų naujajame TV sezone yra pasiryžę nugalėti ir aukščio baimę.

Vyrų akis labiausiai tą vakarą patraukė netikėtas trijų „Mis Lietuva“ nugalėtojų - Gabrielės Martirosianaitės, Sandros Chlevickaitės ir Ievos Gervinskaitės pasirodymas, kurio metu gražuolės pademonstravo seksualiojo šokio subtilybes ir apnuogintus kūno vingius.

Taip pat vakaro akibrokštas šventės svečiams bei žiūrovams buvo naujos LNK žinių vedėjos Linos Kairytės priėmimas į grupę „69 danguje“.

Be visų minėtų pasirodymų ir šou elementų LNK sezono atidaryme koncertavo grupės „69 danguje“, „SEL“, „Skamp“, „G&G Sindikatas“, Mantas, Merūnas, R. Cicinas, ŽAS, Mia ir daugelis kitų garsių Lietuvos atlikėjų, kurie audrino publiką tris valandas trukusioje tiesioginėje transliacijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją