Nenuostabu, kad per vieno serialo palydėtuves ir per kito pristatymą, į kurį susirinko abiejų aktoriai, aidėjo šūviai. Tiesa, butaforiniai, bet kaip sako serialų režisierius Sigitas Račkys, „Pasmerktų“ filmavimo aikštelėje visi žino, ką reikia daryti prieš prasidedant šaudymui. „Visa filmavimo grupė iškart išsižioja ir užsikemša ausis“, - juokėsi režisierius.

Nors įprasta manyti, kad „Moterys meluoja geriau“ - daug švelnesnis serialas, nei E.Kalėdos trilogijos ekranizacijos, režisierius teigė, kad statistika rodo, jog jie - apylygiai.

Jis paskaičiavo, kad per visą serialų rodymo laiką abejuose mirė, žuvo ar buvo nužudyta po septynis veikėjus. „Moterys meluoja geriau“ policija sulaikė 9 asmenis, tuo tarpu trilogijoje - vienu mažiau. Pirmajame vyko ketverios vestuvės, antrajame - trejos. Beje, kriminalinėje trilogijoje 2 veikėjai prisikėlė iš numirusiųjų, o „Moterys meluoja geriau“ tokia laimė nusišypsojo tik vienam.

„Moterys meluoja geriau“ su TV ekranu žada atsisveikinti rekordinio ilgumo serija ir jau dabar pranešama, kad bus kuriamas ir penktasis serialo sezonas.

Tuo tarpu „Pasmerkti“ užbaigia E.Kalėdos romanų trilogiją. Žiūrovai jau matė dalis „Nemylimi“ ir „Svetimi“.

„Pasmerkti“ vaidina: Ramūnas Rudokas, Rolandas Boravskis, Toma Vaškevičiūtė, Evaldas Jaras, Andrius Bialobžeskis, Gabrielė Bartkutė, Povilas Laurinkus, Miglė Polikevičiūtė, Jūratė Vilūnaitė ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)