Kas gi nežino kultinių „Transporterio“ filmų su garsiąja veiksmo dramų žvaigžde Jasonu Stathamu? Šių juostų populiarumo visame pasaulyje įkvėptas prodiuseris Lucas Besonas sukūrė serialą tuo pačiu pavadinimu – „Transporteris“ (Transporter: The Series), kuris už Atlanto pasirodė vos pernai. Pagrindinis vaidmuo čia patikėtas aktoriui Chrisui Vance‘ui. Pastarasis Lietuvos žiūrovams pažįstamas iš serialų „Kalėjimo bėgliai“, „Vilko bilietas“, „Deksteris“, „Mentalistas“ ir kt. TV3 premjeros herojus šį rudenį vadovausis trimis taisyklėmis: niekada nekeisti susitarimo, jokių vardų, niekada neatidaryti savo gabenamo krovinio. Kas nutiks, kai Frenkas sulaužys bent vieną?

„Elementaru, Vatsonai...“ – visiems puikiai pažįstama frazė. Kas ją ištars TV3 naujajame sezone? Atsakymas: kultinio serialo „Elementaru“ (Elementary) premjeros herojai. Dviem Emi nominuota paslapčių apgaubta kriminalinė drama su veiksmo filmų žvaigžde L. Liu ir kultinio filmo „Traukinių žymėjimas“ žvaigžde Jonny Lee Miller įrodys, kad Šerloko Holmso istorijos gali būti labai modernios. Šis mūsų dienų ponaitis Šerlokas – nuo priklausomybės Niujorko reabilitacijos centre po gydymo atsigaunantis detektyvas. Tėvo verčiamas Š. Holmsas apsigyvena su daktare Joan Watson (L. Liu), kuri turėtų herojų išlaikyti blaivybės kelyje... Tiesa, Šerlokas šioje damoje mato ne globėją, o puikią detektyvę.

Rugsėjį – Auksiniam gaubliui nominuoto kultinio serialo „Kerštas“ (Revenge) antrasis sezonas. Nuostabaus grožio Niujorko valstijos pakrantėje, Hamptonuose, už tobulai atrodančių gyvenimų fasado bus rezgamos dar didesnės intrigos. Pagrindinė herojė Emily Torn grįžta į televizijos ekranus tęsti keršto, kurį pradėjo pirmajame sezone. Naujos „Keršto“ serijos ne tik atskleis dar daugiau nešvarių turtuolių paslapčių, bet ir užduos dar daugiau klausimų ir net sugrąžins vieną veikėją.

Rudenį į ekranus sugrįžta ir žiūrovų dievinama „Kobra 11“ (Alarm fur Cobra) komanda. Jau septynioliktą sezoną „Kobra 11“ vyrukai žada nenuvilti veiksmo, persekiojimų istorijų ir netikėtų likimo vingių ekrane ištroškusių gerbėjų. Detektyvų laukia ne tik naujos keblios

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)