„Muzikinės kaukės“ komisija šį kartą nevertins finalistų, tačiau tars keletą žodžių apie dalyvių finalinius pasirodymus. Taip pat komisijos nariai visiems paruošė staigmeną ir įkūnijo legendinę britų roko grupę „The Beatles“.

„Muzikinės kaukės“ dalyviai, kurie nepateko į finalą, laidoje taip pat atliks muzikinius numerius. Vaida Genytė su Viliu Tarasovu romantiškai nusiteikęs sudainuos Jose Carrer’o ir Sarah’os Brightman dainą. Jauniausi muzikinio šou dalyviai Rūta Žibaitytė ir Audrius Janonis taps Mia ir Sel’u. Linksmas roko duetas bus Ineta Stasiulytė ir Donatas Čižauskas, kurie įkūnys grupę „The Roxette“.

„Muzikinės kaukės“ finalinėje kovoje bus daug emocijų, labai geros muzikos bei šventiškos nuotaikos. Finalą, kurio metu vyks tiesioginis balsavimas, žiūrovai pamatys gruodžio 26 d., šį šeštadienį, 19.30 val. per BTV.

Taip pat žiūrovai galės balsuoti už jiems labiausiai patinkantį „Muzikinės kaukės“ finalo dalyvį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)