Verslininkas panoro atsilyginti savo šokių partnerei Ievai Žilienei. „Už kantrybę, už išradingumą, už tai, kad ji yra nuostabi mokytoja“, - komplimentų Ievai negailėjo Radvilas.

Verslininkas sumanė atgaivinti pradinėse klasėse įgytus mezgimo įgūdžius ir šokių partnerei numezgė baltą šiltą šaliką.

„Su mezgimu, kaip su važiavimu dviračiu - ką išmokai, nepamiršti, - nesikuklina Radvilas. – Ėmiau ir per dvi savaites numezgiau ilgą, ilgesnį nei metras, šaliką. Man parodė naują būdą megzti, labai gražus šalikas išeina, kaip „garmoškė“: dvi akys geros, dvi blogos.“

Siūlus Radvilas sako išrinkęs „Maximoje“: „Ėmiau tokius minkštus, kur mažiau pūkelio“.

Radvilas ir Ieva

Paklaustas, ar Mia nepavydi Ievai numegzto šaliko, Radvilas nesileido į kalbas.

„Nežinau“, - tarstelėjo jis.

Mezgimas nėra vienintelis Radvilo hobis. Pasirodo, Mios mylimasis mėgsta tapyti. „Mano mama, architektė, mane išmokė. Tada, kai nebuvo gražių atvirukų, turėjome tokį verslelį. Piešėme naujametinius atvirukus – su eglutėmis, su žaisliukais. Todėl akvarele lieti moku. Dabar lankau kursus, kuriuose mokausi tapyti aliejiniais dažais“.

Jiedu su savo partnere nutapė paveikslą, kurį pademonstruos tiesioginiame „Kviečiu šokti“ eteryje šį šeštadienį per LNK. Savo hobius demonstruos ir kiti „Kviečiu šokti“ šokėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją