Komandos kapitonas Gintaras – lažybų bendrovės įkūrėjas, todėl šypsosi: „Ne tas žodis, koks azartiškas esu.“ Tiesa, tikriausiai kaip tik dėl to kapitonas labiausiai negali pakęsti pralaimėjimų... Ko ekonomistas niekada nedarytų? Daugiau niekada gyvenime nebeskaitytų TSKP istorijos. Jau įdomu?

Galina Jengalyčeva – jau vienuolika metų yra Pravieniškių seniūnijos seniūnė. Galina laisvalaikiu kuria rankdarbius ir neslepia, kad labai labai myli... savo marčią! Pomėgiu domėtis naujovėmis, spręsti neįveikiamas užduotis ir aktyviai dalyvauti konkursuose, kuriuose reikia žinių ir išmanymo, užsikrėtė prieš 12 metų!

Antroji komandos dama – Giedrė Užkurelytė. Ji – geografė. Giedrė laisvalaikiu rašo eiles, piešia, lipdo iš molio ir prisipažįsta jaučianti aistrą valgio ruošimui.

Komandos narys Nerijus Kesminas – Lietuvoje žinomas sporto komentatorius. Nerijus mano, kad greičiausiai pasaulyje nėra tokios sporto šakos, kurios jis negalėtų komentuoti. Ar TV3 Žiūrovų komanda ruošia klausimą apie sportą?

Niekas negalėtų nuneigti, kad kauniečio Vytauto Juozo Kavaliausko išvaizda primena tautos patriarchą dr. Juozą Basanavičių. Komandos žaidėjas prisistato labai paprastai: „Esu vedęs nepartinis trijų vaikų tėvas.“ Vytautui aptinka analizuoti nežinomus klausimus, o tai, kad mėgsta knygas, privertė susigalvoti pravardę – „knygius“. Laisvalaikiu mėgsta „bastytis“ Baltijos jūros pakrantėmis ties Preila ir Pervalka, kur ieško jūros išplautų medžių šakų, šaknų ir kelmų. Jis tuos skenduolius apdirba tik jam vienam žinomu būdu – drožia skulptūras.

Komandos narys Karolis Vinciūnas – teisininkas. Žaidėjas neslepia, kad dažniausiai yra kritikuojamas už iniciatyvą, bet... giriamas už pagarbą! Sako, kad yra pedantas, dažnai vėluoja ir yra įkyrus, o gerų savybių neturi. Komandai nieku gyvu neatleistų išdavystės!

Šį vakarą paaiškės dar ir tai, kad, kai Lietuvoje yra milijonas žvejų, tai prie stalo sėdintys vyrai žuvį perka tik... parduotuvėse!

Azartiškiausias televizijos žaidimas „Kas? Kur? Kada?“ – šeštadieniais 22.30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)