„Negaliu gyventi be mėsos. Ypač dabar, kai treniruojuosi. Treneris liepia valgyti steiką pusryčiams, pietus ir vakarienei“, – sekmadienį 9.00 val. pasakos J. Statkevičius.

Dizaineris kartu su laidos vedėju studijoje aiškinsis, kaip galima naudoti skirtingas mėsos rūšis.

„Aš tikrai daugiau gyvenu „šitame pasaulyje“, nei kam gali pasirodyti. Su mama kartais gaminu, todėl tikrai žinau net kaip iškepti kotletus, kad jie nebūtų sausi“, – tikins bene garsiausias šalies dizaineris.

J. Statkevičius be vargo įveikė ir laidos vedėjo pateiktas užduotis. O paklaustas apie naująją savo drabužių kolekciją, kurios pristatymas įvyks jau po mėnesio, J. Statkevičius išliks paslaptingas. „Galite į kolekcijos pristatymą atvažiuoti ir atvežti man kokį kotletą. Tada atskleisiu ir kolekcijos temą“, – „Kulinarinių triukų“ studijoje juoksis dizaineris.

Jau sekmadienį TV3 žiūrovai sužinos, kokiuose gėrimuose yra daugiausia cukraus, kas yra nuo grūdėtos varškės likęs skystis ir koks kečupas populiariausias Vokietijoje. Taip pat laukia ir niekada neragauti valgiai iš bulvių, atsakymai, kas sieja daržoves ir psichiatrą, o laidos vedėjas Alfas įrodys, kad pyragaičius galima pagaminti vos per vieną... minutę!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)