„Tai tikrai nebuvo pirmas kartas, kai pamačiau savo atvaizdą televizoriaus ekrane. Bet esu sau kritiška, žinau, ką galiu padaryti dar geriau“, – save įvertino Jazzu.

Populiariausia dainininke Lietuvoje tituluojama Justė juokėsi, kad smagiausio komplimento sulaukė iš dainininko Kastyčio Kerbedžio. „Tai ne tik dainavimas ir ne tik charizma. Tu žmones sužavi kur kas labiau ir jie patys nesupranta kuo“, – šypsodamasi estrados legendos žinutę pacitavo J. Arlauskaitė-Jazzu.

Dainininkė pasidžiaugė, kad iškart po „X Faktoriaus“ premjeros jos mobilusis telefonas mirgėjo nuo žinučių. Draugai, kolegos sveikino dainininkę su puikiu debiutu. „Bičiuliai man patarė būti savimi. Aš nesu griežtoji, esu teisingoji teisėja“, – sakė Jazzu.

Tiesa, pasak dainininkės, griežčiausias vertintojas yra jos tėtis. Šįkart penkiabalėje sistemoje dukters išvaizdą ir iškalbą vyras įvertino penkiais.

Pirmąsias atrankas įveikę dalyviai dabar rungiasi „Kėdžių iššūkio“ filmavimuose. J. Arlauskaitė-Jazzu neslepia, kad šiame projekto etape ji kur kas reiklesnė. „Šio etapo tikslas yra atsirinkti pačius geriausius, tad būsiu griežtesnė“, – sako teisėja.

Jau šį sekmadienį 19.30 val. TV3 žiūrovų laukia nauji, dar nematyti, teisėjus jau pakerėję talentai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)