Keturias valandas trunkančios laidos „Info diena“ vedėja bei žurnalistė DELFI pasakojo, jog kiekvieną dieną šią laidą rengia 20 žmonių komanda. Naujausių žinių laukiantys žiūrovai turbūt nesusimasto, koks ilgas ir sunkus būna reportažo kelias iki eterio.

Anot R. Tapinienės, kūrybinės komandos darbo diena trunka 12, o kartais ir 14 valandų. Karščiausi įvykiai neretai nutinka prieš pat tiesioginį eterį, todėl komandai daug streso būna iki paskutinių sekundžių laukiant siužetų iš įvairių Lietuvos ir pasaulio kampelių. Taip nutiko ir tądien, kai „Info diena“ komanda laukė medžiagos iš degančios Kuršių nerijos.

Todėl norėdama spėti sustyguoti visos komandos darbą, „Info TV“ kūrėja R. Tapinienė iki studijos bėga su aukštakulniais rankose.

Žinoma laidų vedėja prisipažino, jog bene didžiausią galvos skausmą pastaruosius pusantrų metų jai keldavo klausimas, kaip apsirengti.

Daugiau „Info diena“ laidos užkulisių - DELFI vaizdo reportaže ir nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (343)