Naujame laidos sezone prie krupjė stalo sės ir žmonų statymus priiminės Algis Ramanauskas – Greitai, o jam talkins ir vyrams skirtas užduotis testuos nenuspėjamasis Radistų duetas – Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys.

„Man padirbėti su Radistais bus liuks, – komentavo laidos vedėjas A. Ramanauskas-Greitai. - Pats azartiškas nesu, bet bus labai įdomu pažiūrėti, kas lietuvių šeimose pademonstruos daugiau azarto ir noro nugalėti – moterys ar jų vyrai. Svarbiausia tik, kad žaidimas nesukeltų šeimyninių konfliktų – dėl šito poroms siūlyčiau susitarti dar prieš įžengiant į filmavimo aikštelę,“ – sakė A. Ramanauskas.

Kiekvienoje „Mano vyras gali“ laidoje moterys prie krupjė stalo daro statymus už savo vyrus – būtent taip ir atsiskleidžia, kuri žmona savo antrąją pusę pažįsta artimiausiai, ir kuris vyras savo mylimosios lūkesčius pateisina geriausiai. Nenuostabu, kad per aukštai žmonų užkelta kartelė vyrams gali sukelti ir susierzinimą, o jų neatliktos užduotys žmonoms – nusivylimą.

Kiek toli dėl pergalės bus pasiryžusios nueiti laidoje dalyvaujančios poros? „Mano vyras gali“ žiūrėkite jau nuo vasario mėnesio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)