„Aš dar nesuvokiu... Niekada gyvenime netikėjau tuo. Labai norėjau būti trejetuke, bet nemaniau, kad būsiu toji pirma. Nemaniau, kad bus taip, kad atėjau ir nugalėjau. Bet būtent taip ir buvo!“ – pirmosiomis emocijomis dalijosi Iglė ir pridūrė nė negalinti dorai suregzti sakinio, mat džiaugsmas užpildęs visą gerklę.

Jauna atlikėja sakė neprisimenanti akimirkos, kai Martynas Starkus pakėlė jos – nugalėtojos – ranką. Tačiau dabar ji – pelnytai laurus projekte nuskynusi dainininkė, kuriai atsivėrė keliai į plačiuosius vandenis. O ir kišenėje dabar... net 15 tūkst. eurų. Ką gi jauna mergina veiks su šiais pinigais?

Kiek anksčiau Iglė yra minėjusi, kad, jei tik laimės projektą, atiduos tėčiui pinigus už kurą. Panašu, kad planai nė kiek nepasikeitė.

„Išsilaikysiu teises ir vėžiosiu tėtį. Tarp kitko, teisės man ne už kalnų... Bet iš pradžių išvažiuosiu į kelionę, pailsėsiu. O likusius pinigus skirsiu muzikai. Juk karjeros laiptais turiu kilti“, – sakė Iglė ir pridūrė, kad tolimesniuose jos planuose – solinis koncertas.

Pasiteiravus, su kuo iš Lietuvos popmuzikos padangės žvaigždžių norėtų sudainuoti duetu, Iglė komplimentus žėrė su ja finale dainavusiam Vaidui Baumilai.

„Aš su juo taip lengvai jaučiuosi scenoje, taip įsijaučiau į vaidmenį, į dainą. Man labai patiko, norėčiau antrą kartą su juo atlikti dainą“, – teigė projekto nugalėtoja.

Ką Iglei davė šis projektas? Jauna mergina sako per šiuos mėnesius gerokai subrendusi.

„Prieš projektą buvau vėjavaikė, o dabar viduje esu visai kitokia. Viduje jaučiuosi suaugusi“, – sakė Iglė.

Kas projekte buvo sunkiausia? Iglė sako, kad, veikiausiai, konkurencija su kitais projekto dalyviais.

„Scenos baimės niekuomet neturėjau. Dėmesys sutelktas į mane, man smagu, kad manimi domisi. Konkurencija buvo baisiausia. Baisu buvo laukti žinių apie tai, kas patenka į sekantį etapą“, – sakė Iglė.

Kas gi buvo didžiausi merginos konkurentai? Iglė sako, kad finalinis trejetukas – Paulina ir „Golden Age“. Tačiau jokių neigiamų emocijų tarp merginų tikrai nebuvo, ilgainiui jos susibendravo.

„Tikrai nejaučiau jokios neapykantos“, – sakė Iglė.

Savo pergalę I. Bernotaitytė paminės dar būdama Vilniuje, atšvęs su draugais. O po to keliaus į šiltus kraštus su tėvais.

„Galbūt Ispaniją“, – kukliai tepaminėjo mergina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (252)