„Dainą gavome rimtą, liūdną. Bijau, kad komisija pradės mane špilkuoti, kad aš čia per daug dramatizuoju“, - prieš pasirodymą susijaudinimo neslėps Neringa Nekrašiūtė. „Artistui iš tikrųjų grimo kambarys - kaip antri namai. Mes turime ir šlepetes, ir chalatus, dantų šepetėlius. Ten kaupiesi, kartojiesi tekstą, - tęs garsi aktorė – Mano noras būtų atskleisti gyvenimą, kurio žiūrovai nemato, kas vyksta su artistu jo grimo kambaryje.“

„Daina tikrai labai rimta, reikalaujanti daug pastangų ir vokalinių sugebėjimų. Viskas atrodo gana rimta ir skausminga. Manau, kad čia nepavyks mums kažkaip pajuokauti su Neringa“, - pasirodymo subtilybes atskleis Ieva Juozapaitytė. „Grimo kambaryje turi palikti visą savo gyvenimą, išeiti į sceną ir atsiduoti žmonėms, kaip visiškai kitas žmogus. Nesvarbu, kaip mums pasiseks. Svarbiausia, kad turėsime tokią nuostabią galimybę padainuoti kartu ir dar tokią gražią dainą.“

Po pasirodymo „Muzikinio iššūkio“ vedėja neslėps susižavėjimo ir simpatijų duetui. „Nežinau kaip jums pasirodė, bet man šis pasirodymas tikrai yra vertas finalo“, - tvirtins Donata Gutauskienė-Laisva.

„Iš tikrųjų, tai sudėtingiausias šio vakaro pasirodymas, tiek muzikiniu, tiek interpretacijos atžvilgiu, nes išlaikyti sinchroną ne taip paprasta. Daina irgi ne iš paprastųjų. Yra ką padainuoti. Labai sveikinu“, - sakys komisijos narė Kristina Zmailaitė.

Neseniai prasidėjęs BTV šou „Muzikinis iššūkis“ jau spėjo pavergti žiūrovų širdis – laida šį šeštadienio vakarą ir vėl tapo žiūrimiausia tarp visų televizijų rodomų programų. „Muzikiniame iššūkyje“ pasirodys šios poros: I. Juozapaitytė ir N. Nekrašiūtė, Deividas Norvilas-Deivis ir Monika Šedžiuvienė, Jokūbas Bareikis ir Audrius Janonis, Vilija Matačiūnaitė ir Linas Lapėnas, Tadas Juodsnukis ir Rūta Žibaitytė, Baiba Skurstene-Serdiukė ir Eimutis Kvoščiauskas, Giedrius Leškevičius ir Simona Nainė. „Muzikinis iššūkis“ – jau šį šeštadienio vakarą, 19:30 per BTV.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)