„Jie mane supranta. Aš moku bendrauti. Jie man viską pasipasakoja – kas sunku, kas lengva, ką žmona paliko ar naują žmoną susirado. Aš kaip psichologas esu”, - LNK laidai „Karamelinės naujienos” pasakos Raisa Šarkienė.

Kalvarijų rajono gyventojai ir baro lankytojai džiaugiasi nauja baro direktore. Nesvarbu, kad Raisa garsiai rėkia. Svarbiausia – tvarka yra. Prie baro sutiktas rusakalbis klientas gyrėsi, kad čia užsuka jau penkiolika metų. „Anksčiau šitame bare buvo kitaip, dabar jau viskas normaliai. Raisa nebijo išvaikyti tų, kurie drumsčia tvarką”, - pasakojo nuolatinis baro lankytojas.

Ar šį sykį viskas bus gerai? Ar Raisos triūsas bus tinkamai įvertintas? Savo atlyginimo garsioji Šarkienė atskleisti nesutiko. Tačiau garantavo: sumokėti skolą Vytautui Juozapaičiui pinigų tikrai pakaks.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)