Finalo metu ne po vieną kūrinį atlikusius projekto dalyvius reitingavo ir jų pasirodymus komentavo dirigentas Modestas Pitrėnas, aktorė Kristina Kazlauskaitė ir muzikologė Zita Kelmickaitė. Tiesioginiu tiltu per televizijos ekraną su žiūrovais bendravo bei savo nuomonę ir reitingo balus skirstė ir dirigentas Vytautas Lukočius.

Tiesa, pagrindiniais vertintojais finalo metu tapo žiūrovai. Pradėjus dainuoti paskutiniąsias dainas žiūrovų lentelėje į pirmąją vietą gerokai išsiveržė N. Nekrašiūtė, tačiau po L. Rastokaitės pasirodymo skaičiukai lentelėje gerokai pakito.

Pasibaigus finalui ir susumavus komisijos bei žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad šįmet „Auksiniu balsu“, sutapus tiek komisijos, tiek žiūrovų nuomonei, tituluojama Lina Rastokaitė. Nugalėtojai atiteko 3000 eurų prizas.

Tiesa, trys komisijos nariai Linai skyrė po daugiausia balų, tik K. Kazlauskaitė keturis balus atidavė ne jai, o N. Nekrašiūtei. Kurį laiką žiūrovų lentelėje pirmavusią Neringą taip pat paskutinėmis minutėmis aplenkė Lina. Pastaroji pelnė pirmąją vietą tiek susumavus žiūrovų balsus, tiek suskaičiavus komisijos reitingo taškus.

Lina Rastokaitė

Šiame „Auksinio balso“ sezone dalyvavo tik aktoriai. Kovą projekto pradžioje pradėjo aštuoni dalyviai, pusė jų su „Auksinio balso“ scena dar iki finalo, tai Giedrius Arbačiauskas, Rasa Rapalytė, Inga Maškarina ir Rokas Petrauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)