Vienas charizmatiškiausių televizijos laidų vedėjų A.Čekuolis, neblėstančia energija ir užsidegimu, savo laidos žiūrovams jau nuo 1995 metų perteikia aktualias žinias ir neįkainojamą gyvenimo patirtį.

Nepaisant garbaus amžiaus, jam užtenka energijos kelionėms, knygų rašymui bei populiarios laidos kūrimui. M. Žiedui pasiteiravus pastarojo, ar šis galėtų išduoti savo populiarumo paslaptį, A. Čekuolis atskleidė paprastą tiesą. „Svarbiausiai kurti laidas apie tai, kas žmonėms yra įdomu ir aktualu“, - mintimis dalinosi laidos vedėjas.

Koncerto vedėjui M. Žiedui pradėjus skaičiuoti A. Čekuolio darbo metus televizijoje, pastarasis pademonstravo savo neišblėsusį humoro jausmą ir meilę savo darbui. „Žadu vesti laidas televizijoje tol, kol numirsiu“, - atkirto A. Čekuolis.

Naujojo TV sezono laidoje „Pokalbiai su Algimantu Čekuoliu“ legendinis laidos vedėjas žadėjo ne tik atskleisti savo žiūrovams pasaulio bobučių receptus, kaip apsisaugoti nuo gripo, bet ir atskleisti paslaptį, apie išlikusį ledyną Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)