Pasipiktinusi rašytoja parašė "Daily Telegraph", reaguodama į konservatorių parlamento nario Deivido Viletso išvedžiojimus, esą 30-metė romano herojė širdyje buvo konservatorė, nes norėjo ištekėti.

"Neregėtas įžūlumas", - sakė H.Fylding, primindama, kad vienoje romano vietoje Bridžita (Bridget) pašiurpsta sužinojusi, kad jos potencialus draugas balsavo už torius.

Antradienį kalbėdamas konservatorių susirinkime D.Viletsas (David Willets) sakė, jog meilės ieškantis Bridžitos (Bridget) personažas patvirtino, kad jauniems žmonėms santuoka tebėra svarbiausias tikslas gyvenime.

Tuo tarpu H.Fylding aiškino, jog Bridžita ne tik desperatiškai nori susitvarkyti savo gyvenimą. Ją dar drasko ir prieštaravimai tarp rožinių svajonių su nuogu indus plaunančiu Bredu Pitu (Brad Pitt) ir gyvenimo su tikru vyru realybės. "Be to, jeigu visos, kurios turi partnerį ar vyrą, būtų balsavusios už torius, jie juk būtų laimėję paskutinius rinkimus", - šaipėsi rašytoja.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją