Donatas Montvydas dar Dvikovų metu perspektyviam septyniolikmečiui Domantui Roliui išsaugojo šiltą vietą projekte pavogdamas jį. Šį sekmadienį Nokautuose dalyvis iš Širvintų rajono atliks buvusio mokytojo Deivio Norvilo dainą „Taip gera“. Po pasirodymo komplimentų ypač negailėjo buvę Domo mokytojai. „Žinot, vaikinai, šis žavus jaunuolis šįvakar davė jums į kaulus“, – sakė Renata Norvilė. Moters vyras taip pat didžiavosi savo buvusiu mokiniu: „Domai, tai buvo tavo geriausias pasirodymas!”

Domas Rolis

Tačiau vaikino neguodė net pagyros. Nulipęs nuo scenos jis nesutramdė ašarų ir apsiverkė. „Esu jautrus žmogus, tuo metu nesulaikiau emocijų. Niekada taip nesijaučiau. Pirmą kartą verkiau prie žmonių. Visuomet stengiuosi to išvengti“, – apie save pasakojo D. Rolis. Anot pašnekovo, ant scenos jis jautėsi lyg dainuotų paskutinį kartą gyvenimą – todėl atidavė visą save.

Ašaras liejantį vaikiną po pasirodymo guodė ir „Lietuvos balso“ vokalo mokytoja Rosita Čivilytė: „Džiaugiuosi dėl tavęs. Tau pavyko. Tu vistiek save nugalėjai.“ Kas pravirkdė Domą? Ar jis toliau tęs kelią „Lietuvos balse“, ar durys užsitrenks prieš pat Finalines kovas? Visą tai sužinosite jau šį sekmadienį 19:30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)