„Lygiaverčių avinų dvikova“, - taip šią netikėtą situaciją komentavo Vytautas Šapranauskas. Gal jis tik norėjo priminti, kad ir Vaidas, ir Virgis pagal zodiako ženklą yra avinai? O gal norėjo pasakyti komplimentą Virgiui, kuriam teko stoti į lygią kovą su Vaidu?

Kova išties buvo nei triuškinanti, nei triumfuojanti. Tik 126 balsų skirtumu Vaidas liko šou (5486 balsai). Iš devinto „Dangaus“ išskrido Virgis (5363 balsai). Vyriausias „Dangaus akademijos“ studentas liko ramus ir besišypsantis. Po šios žinios ašarą paslapčia braukė du vyrai. Tai Vaidas ir... mažasis Virgio sūnelis Dovydas. Bet kai tik jam buvo pasiūlyta kartu su tėčiu padainuoti Virgio aranžuotą „Išskrendu“, salė neiškentė be pakartojimo.

„Esu laimingas, pakylėtas, puikiausios nuotaikos ir labai išdidus. Juk buvo puikus renginys, lietuvių liaudies dainą „Ar aš tau sese nesakiau“ atlikau taip, kaip norėjau. O kaip dar žodžiais išreikšti laimę, kai scenoje uždainavome duetu su sūnum! Aš tikrai labai laimingas“, - dar sykį neslėpė jausmų jau „Dangų“ palikęs panevėžietis.

Tik kažin kaip dabar „Danguje“ skambės muzika, kai Virgis čia buvo draugiškas pagalbininkas, patarėjas ir visko visiems aranžuotojas. Juk net populiariausia „Radiocentro“ Lietuvos TOP 20 daina „Myliu“, kuria didžiuojasi VAIDAS IŠ „DANGAUS“, yra perdaryta pagal Virgio idėjas ir partitūrą. TV3 „Dangus“ liko be to, kuris buvo atviras, geranoriškas ir nekonfliktiškas. Balsą Virgis per devynias savaites yra pakėlęs tik kartą – kai Dovilė įsiropštė į jųdviejų su Jonu lovą. „Esu konservatyvus ir savo nuoonės šiuo klausimu nekeisiu“, - tada nakties įvykį komentavo Virgis.

Palikdamas muzikos šou ramus ir be įtampos, Virgis patvirtino savo anksčiau išsakytas mintis apie labai vertingai čia praleistą laiką. Jis jau yra sakęs, kad „Dangaus akademija“ davė labai daug: „Pats mokau vaikus muzikos. Praleidęs devynias savaites „Dangaus akademijoje“, grįžęs visiškai keisčiau savo mokymo stilių, kitaip vaikams perteikčiau žinias. Juk man ir pačiam buvo taip svarbu pažinti scenos užkulisius, išmokti kurti nuotaiką, kiekvieną dainą ne tik dainuoti, o ir išgyventi. Stepas Januška, Ilona Balsytė, Saulius Urbonavičius – Samas ir krūva kviestinių žvaigždžių – man tai neįkainojama dovana.“

„Dangus“ per TV3 jau be Virgio – pirmadieniais – ketvirtadieniais - 20.30 val., penktadienį – 20.00 val.