„Kai pamačiau save per televizorių, negalėjau patikėti. Taip, mane pradėti sportuoti ir sveikai gyventi įkvėpė „Lietuvos balsas““, – pasakoja E. Beivydaitė. Mergina teigia, jog iki tol tiesiog nebuvo susimąsčiusi, kaip atrodo iš šalies. 1 metro ir 69 centimetrų ūgio mergina svėrė 85 kilogramus – dabar ji sveria 70.

Pirmiausia „Lietuvos balso“ dalyvė tenorėjo atsikratyti nereikalingų kilogramų. O po to taip užsikrėtė sveika gyvensena – jog nebeįsivaizduoja kitokio gyvenimo. „Man taip patinka sportuoti sporto salėje. Darau tai 5 kartus per savaitę. Žinoma, svarbu mityba. Valgau tą patį: vištieną, daržoves, ryžius, kiaušinius. Po 5 kiaušinius per dieną“, – juokiasi Evelina. Anot pašnekovės, anksčiau ji gyveno tiesiog purvinai, valgė kas papuola po ranka.

E.Beivydaitė, DELFI montažas

Istorijos herojė prisipažįsta, jog šiuo metu sulaukia daug daugiau dėmesio iš vyriškos lyties atstovų. Ir, žinoma, pagyrų iš aplinkinių: „Man gražu ištreniruotas kūnas. Dar turiu tikslų ir tikrai neketinu nustoti judėti pirmyn. Kas gali žinoti – galbūt kažkada išvysite ir mane fitneso varžybose.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)