Didžiausias tavo siekis gyvenime?

Skatinti vaikus, ypač paauglius pamilti muzika ir į ją gilintis. Kadangi aš studijuoju Klaipėdos universitete muzikos pedagogiką, tai norėčiau, kad muzikos pamoka būtų viena iš svarbiausių pamokų, ir į ją būtų žvelgiama ne kaip į laisvą pamoką. Muzika ne tik skirta laisvalaikiui, muzika gydo!

Didžiausia nesėkmė?

Kartą žiemos metu ėjau į mokyklą ir prie mokyklos bendrabučio lipdama į kalniuką gražiai paslydau ir suklupau prieš visą būrį gražių vaikinukų (juokiasi).

Kitas pomėgis, be muzikos?

Labai sunkus klausimas. Nežinau, iš tiesų. Mėgstu prisidėt prie visuomeninės veiklos. Savo miestelyje kartais prisijungiu prie įvairių renginių organizavimo, skatinam mūsų miestelio jaunimą kartu jungtis į bendrą veiklą.

Stiliaus detalė, be kurios neįsivaizduoji savęs.

Neįsivaizduoju savęs be juodos spalvos! Ji mano mėgstamiausia!

Miestas ar kaimas? Kodėl?

Kaimas. Nes ten gali pabėgt nuo miesto šurmulio ir pailsėt bei pabūt su savimi. Gamta vienas iš svarbiausių aspektų kūrybai!

Kaip apibūdintum save?

Save laikau labai atviru žmogumi ir turbūt esu per daug patikli. Esu ne kartą nusvilusi dėl pasitikėjimo ne tais žmonėmis. Taip pat manau, kad esu labai geros širdies, nes jei kas prašo mano pagalbos niekada neatsisakau!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją