DELFI fotografui pozavę poilsiautojai nestokojo geros nuotaikos ir mielai demonstravo pavydą keliančius kūnus. Tarp daugybės žmonių, besimėgaujančių vasara Palangoje, buvo galima sutikti ne vieną svečią iš kitų šalių: Estijos, Baltarusijos ar Latvijos.

Beje, nors savaitgalis prasidėjo išties karštai, o sinoptikų prognozės buvo tokios, jog norėjosi kuo greičiau krautis daiktus ir lėkti į pajūrį, šeštadienio vakaras Palangoje pažėrė staigmenų. Popietę pradėję kauptis debesys iš pradžių atgaivino trumpalaikiu lietumi, o vėliau įsibėgėjo ir virto tikru škvalu.

Deja, savaitgalis Palangoje buvo sugadintas: verslininkai barų ir kavinių duris užvėrė dar prieš vidurnakį, o poilsiautojai skubėjo namo. Vidurnaktį J. Basanavičiaus gatvė buvo pustuštė, buvo galima sutikti vos vieną kitą praeivį, vis dar besislepiantį nuo nesiliaujnčio lietaus.

Sekmadienis taip pat nedžiugino. Nuo pat ryto lynojęs lietus liovėsi tik gerokai popiet.

Poilsiautojai saulės nutviekstame pajūryje:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)