Šeštadienį šalyje numatomas nepastovus debesuotumas, daugelyje rajonų trumpai palis. Pūs ramus šiaurės krypties vėjas, temperatūra kils aukščiau. Vilniuje ir Kaune debesys tai susibėgs, tai vėl skirstysis, protarpiais negausiai palis. Nakties ir ryto metu termometrai fiksuos 18–19, dieną 24–25 laipsnius šilumos. Pajūris išvengs gausaus debesuotumo, čia visą parą bus ganėtinai giedra ir be lietaus. Naktį ir ryte temperatūra sieks 17–19, dieną 22–23 laipsnius šilumos.

Sekmadienį pirmoji paros pusė daug kur bus giedra. Nedidelis lietus numatomas tik antroje dienos pusėje. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, naktį ir ryte, vyraus skaidrus dangus. Termometrai fiksuos 19–22 laipsnius šilumos. Dienos metu vyraus mažas debesuotumas, protarpiais purkš lietus. Oras įkais iki 26–27 laipsnių. Pajūryje dangumi plauks menki debesys. Nakties ir ryto metu bus apie 20, įdienojus apie 23 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , ateinančią savaitę taip pat numatomi šilti orai, vietomis iš pavienių debesų palis.