Gaivūs ir drėgni orai tęsis iki pat savaitės pabaigos. Kiek malonesnių pokyčių galime sulaukti tik antroje savaitgalio pusėje.

Trečiadienį saulė ir debesys vis keisis vietomis, daug kur numatomi krituliai. Pūs gūsingas pietvakarių vėjas. Vilniuje ir Kaune debesys tai susibėgs, tai vėl skirstysis. Dažnai krapnos lietus. Nakties ir ryto metu bus apie 15–16, įdienojus apie 20 laipsnių šilumos. Šiauliuose visą parą vyraus nepastovus debesuotumas. Naktį ir ryte termometrai fiksuos 14–15, dieną 18 laipsnių. Pajūryje temperatūra svyruos tarp 16–17 laipsnių, numatomi krituliai.

Ketvirtadienį pūs dar smarkesnis vakarų, šiaurės vakarų vėjas. Dangumi plauks lietaus pilni debesys, numatoma perkūnija. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, vyraus gausus debesuotumas. Temperatūra sieks 13–15 laipsnių. Dieną debesys bus mažesni, tačiau protarpiais lynos. Oras sušils iki 18–19 laipsnių. Šiauliuose numatomas mažas debesuotumas, trumpai palis. Nakties ir ryto metu temperatūra svyruos tarp 12–14 laipsnių. Įdienojus bus apie 19 laipsnių šilumos. Pajūryje debesys vis šliūkštels lietaus, numatomas stiprus vėjas. Naktį temperatūra sieks 15, ryte ir dieną 17–18 laipsnių.

Penktadienį, daugelyje rajonų, pirmoji paros pusė bus giedra. Deja, bet įdienojus vėl pasirodys debesys, lis. Pūs neramus vakarų vėjas. Vilniuje ir Kaune, nakties ir ryto metu, temperatūra svyruos tarp 13–16 laipsnių. Numatomas skaidrus dangus. Dieną palis, bus apie 19–20 laipsnių šilumos. Šiauliuose, naktį ir ryte, bus giedra. Temperatūra sieks 14–16 laipsnių. Įdienojus dangus apsiniauks, purkš lietus. Oras sušils iki 18–19 laipsnių. Pajūryje dangumi plauks lietaus debesys, vyraus 17 laipsnių temperatūra.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , pirmoje savaitgalio pusėje dar daug kur numatomi krituliai, pūs silpnesnis vėjas. Geroji žinia ta, kad nuo sekmadienio į šalį plūstels kiek šiltesni orai.