Pasak vieno iš pramogų zonos įkūrėjo ir sumanytojo, įmonės „Emovents“ vadovo Vytenio Benečio, ši pramogų zona išskirtinė tuo, kad yra pritaikyta tiek mažiems, tiek dideliems, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Nauja karta auga su batutais, spalvingais atrakcionais, o suaugusieji į panašias pramogas žiūri skeptiškai. Čia juk vaikams! Tai vienas populiariausių atsakymų, kurio sulaukiame pakvietę suaugusius žmones išbandyti mūsų pramogas. Todėl mūsų tikslas – aktyviai laužyti šį stereotipą“, – sako V.Benetis.

Kaip suaugę reaguoja pamatę didžiulę pripučiamų pramogų zoną, „Emovents“ komanda patikrino padariusi smagų eksperimentą. Socialinėje erdvėje įmonės komanda sukūrė kvietimą į paslaptingą renginį. Apie jį dalyviai žinojo tik tiek, kad kažkur bus vežami autobusu.

Kokį įspūdį nieko nenutuokiantiems smalsuoliams paliko pramogų zona galima pamatyti šiame filmuke:

Beveik 3000 kvadratinių metrų užimanti pramogų erdvė yra mobili, todėl gali būti įrengta bet kurioje vietoje. Ji gali būti eksploatuojama visa arba skaidoma dalimis. Joje vienu metu gali pramogauti nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)