22 metų britė Hannah Froud dukrelės Jessicos susilaukė po septynias valandas trukusio gimdymo. Pasirodo, jog moteris sąrėmius palaikė paprasčiausiais pilvo diegliais, skelbia „The Daily Mail“.

Finansų srityje dirbanti jauna moteris pilvo skausmais pradėjo skųstis dar vasario 8-ąją, skausmai nesiliovė visą savaitgalį. Pirmadienį jaunos moters kolegos ją įtikino kreiptis į ligoninę.

Į gydymo įstaigą britė atvyko 10 val. ryto vietos laiku. Jai buvo atliktas ne vienas tyrimas, kol galiausiai ji buvo patikrinta ir dėl galimo nėštumo.

Tada ir paaiškėjo, kad moteris gimdo.

Medicinos seselė nedelsiant paskambino 26 metų merginos mylimajam Chrisui Bennetui – jo buvo paprašyta užsukti į ligoninę jos aplankyti.

Staliumi dirbantis jaunas vyras netrukus atvyko į ligoninę. Jau 17 val. po pietų pora sūpavo pirmagimį.

„Buvau nieko prieš atlikti nėštumo testą. Jie sakė, jog tai įprastas tyrimas, kurį reikia atlikti pilvo skausmais besiskundžiančioms moterims, todėl nesipriešinau. Neilgai trukus jie man pranešė, kad laukiuosi. Netekau amo. Seselė telefonu Chrisui naujienos nepranešė, tad ir jis, sužinojęs, kas vyksta, buvo be žado. Prisimenu, kad išgirdęs džiugią naujieną jis panoro prisėsti. Buvo taip keista – per akimirką pasikeitė visas gyvenimas. Vieną akimirką man skauda pilvą, o kitą jie man pasako, kad turėsiu kūdikį“, - pasakoja laiminga mama. Tėvais tapti nepasirengusiai porai ligoninės personalas netgi turėjo duoti, kuo apvilkti mažylį.

Kaip teigia jauna mama, jos mažylė gimė sveika.

„Ji tiesiog nuostabi maža mergaitė. Prabunda tik kartą per naktį, tad nekyla jokių problemų. Nedaug kas ir pasikeitė. Tik nebereikia dirbti, auginu pirmagimę. Negalime sulaukti, kada ji paaugs, ir pradės žaisti su žaislais. Dabar atrodo, kad ji visą laiką miega“, - pasakoja H. Froud.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)