Niekaip dantų protezams negalinti sutaupyti jauna moteris šiandien jau verkia iš džiaugsmo - greitai ji pasauliui galės šypsotis plačia ir gražia šypsena.

Nuo vėlyvo vakaro į redakciją plaukė žmonių laiškai, kuriuose buvo siūloma padėti persiunčiant bent keletą eurų. Atsiliepė ir odontologijos klinikos, ir privatūs asmenys. Susisiekus su pirmąja įmone gavome pažadą, kad Martynos dantimis tikrai bus pasirūpinta.

„Su paciente susisiekėme, ji atvyks pas mus konsultacijai pirmadieniui“, - patikino dantų priežiūros centro „Malo clinic“ atstovė Irena Stankevičiūtė.

Martyna sako iki šiol negalinti patikėti žmonių gerumu.

„Sėdžiu visa aptirpusi. Širdis džiaugiasi. Turėsiu dantis. Labai dėkoju ir žmonėms, kurie man atsiuntė truputį pinigų. Juos panaudosiu skolų atidavimui. Labai noriu pradėti gyvenimą naujai. Kiekvienas centas man turi prasmę. Ketinu susiimti ir dėl išvaizdos - numesti svorio. O tada beliks rasti darbą. Dar kartą visiems dėkoju, neįsivaizduojate, kiek daug tai man reiškia. Tai visiškai pakeis mano gyvenimą ir už tai esu dėkinga kiekvienam jūsų, kuris nelikote abejingas“, - sakė 28 m. moteris iš Raudondvario.

Į redakciją kreipėsi žmonės, kurie teigė negalintys daug, tačiau norintys bent kiek padėti moteriai išbristi iš skolų, susitvarkyti gyvenimą.

Visą Martynos istoriją galite perskaityti čia. 

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)