Vis dėlto, nuodingas medžiagas iš savo organizmo galime pašalinti vartodami įvairius ekologiškus produktus. Tikriausiai dažnas patvirtins, kad citrina yra vienas iš naudingausių produktų, kalbant apie organizmo valymą.

Citrinos yra naudingos mūsų sveikatai ir daugybe būdų teigiamai paveikia mūsų sveikatą. Be to, jos suteikia energijos ir padeda užkirsti kelią įvairiems negalavimams.

Pateikiame keletą būdų, kaip galite valyti organizmą, vartodami citrinas:

Citrina ir sultys

Tiesiog įsispauskite šiek tiek citrinos į savo sultis – praturtinsite jų skonį ir papildysite daugybe maistingų medžiagų.

Įsidėkite citrinos griežinėlį į savo arbatą, taip ją paversite skania ir natūralia organismo valymo priemone.

Prieskonis maistui

Įsispauskite citrinos sulčių į savo valgį – taip sunaudosite mažiau druskos, o patiekalui suteiksite puikų aromatą ir skonį.

Citrinų vanduo

Į ąsotį su geriamu vandeniu įdėkite citrinos ir agurko griežinėlių – tai bus puikus vitamin šaltinis, norint atsigaivinti.

Vaisių kokteilis pusryčiams

Pasidarykite skanų rytinį kokteilį sumaišius citrinų griežinėlius ir sultis. Tai jums suteiks energijos, išvalys organizmą ir palengvins virškinimą.

Padažas salotoms

Sumaišykite šiek tiek medaus, citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus – tai bus puikus padažas jūsų mėgiamoms salotoms.

Citrina ir ciberžolė

Kad išvalytumėte organizmą, paruoškite tyrę: sumaišykite ciberžolės miltelius ir šiek tiek citrinos sulčių.

Citrina ir imbieras šaltuoju metų laiku

Sumaišykite dvi citrinas ir 5 centimetrų ilgio imbiero šaknį – šis mišinys padės išvalyti iš organismo nuodingas medžiagas ir užkirs kelią peršalimui arba gripui.

Citrinų tonikas

Galite patys namų sąlygomis pasiruošti citrinų toniką – išspauskite vienos citrinos sultis, įdėkite pusę šaukšto medaus, šiek tiek šalto vandens ir žiupsnelį pipirų.

Parengta pagal worldhealthynews.com