Moteris jau septynerius metus neturėjo nė vieno savo danties - burna buvo visiškai „tuščia“, tad teko nešioti klijuojamas plokšteles, kurios prastai laikosi, riboja žmogų ir niekada negali būti tikras, ar jos nenukris visiems matant. Todėl nenuostabu, kad bėgant metams šypsena vis rečiau puošė Jolantos veidą, o su kitais ji bendraudavo tik esant būtinybei.

Pagalbos ranką ištiesė Jolantos sesuo Irina – šioji užrašė jaunėlę dalyvauti DELFI organizuojame konkurse „Dovanojame šypseną“. Ir – laimėjo.

Jolantos pokyčiai

Nors Švenčionyse gyvenanti Jolanta dantų neturėjo jau labai seniai, tačiau burnos situacija nebuvo nepataisoma - profesionalūs MALO CLINIC | DPC gydytojai ir vėl suteikė galimybę jai šypsotis. Jolantai buvo panaudota metodika „all-on-4“, t.y. kai į vieną žandikaulį įsriegus 4 implantus, ant jų tvirtinamas nenuimamas dantų protezas. Taip jai atkurti abiejų žandikaulių dantys.

Jolanta su Simonu Bankausku
„Ryte į mūsų kliniką ji atėjo visai be dantų, o vakare išėjo su visiškai nauja šypsena“ – džiaugiasi MALO CLINIC | DPC implantuojantis gydytojas Simonas Bankauskas.

Po dantų atkūrimo operacijos, Jolantai buvo suteikta dar viena galimybė – šiek tiek pakoreguoti susidariusias veido raukšleles, atjauninant veidą hialurono injekcijomis, kurios taip pat yra atliekamos MALO CLINIC | DPC klinikoje.

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytoja Kristina Vaišvilaitė pasakojo, kad „įvertinus pacientės amžių ir jau esamus odos struktūros bei elastingumo pokyčius, nuspręsta pakoreguoti nosies-lūpos kampo raukšles, kiek pakelti lūpų kampučius, sumažinti smulkias raukšlytes skruostų apatinėse dalyse – tuo pat metu pagerinant odos struktūrą“. Procedūra buvo visiškai neskausminga, nes prieš ją buvo atliktas nuskausminimas.

Hialurono preparatai pagerina kolageno sintezę, tuo pat ir pačios odos struktūrą, tad su juo gaunamas dvigubas efektas – sumažinamos smulkios raukšlytės bei pagerinama odos tekstūra. Po šios procedūros pacientė galėjo džiaugtis jau ne tik naujais dantimis, bet ir atjaunėjusiu veidu.

„Visuomet labai smagu padėti žmonėms, o šiai moteriai, kurios gyvenimo istorija tokia sudėtinga ir paini, padėti buvo ypač malonu“ – taip po Jolantos operacijos kalbėjo MALO CLINIC | DPC komanda.

Tiek fiziniai, tiek emociniai Jolantos pokyčiai įamžinti jausmingame vaizdo reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)