Ji pasidalino savo atradimais 10 min. filmuke, kurį įkėlė į interneto svetainę „YouTube“. Šį video peržiūrėjau jau daugiau nei 300 000 kartų, informuoja dailymail.co.uk.

Daugelis merginų ir moterų mano, kad norint užmaskuoti spuogelius reikia tonos pagrindo, tačiau svarbiausia – tinkamai parinktas atspalvis, aiškina visažistė.

Įdomiausia tai, kad rausvą atspalvį puikiai maskuoja žalsva.

Taigi pirmiausia tepamas drėkiklis ir matinis gruntas. H. Hamoud teigimu, gruntas padeda geriau laikytis pagrindui, lygiau padengti odą.

Paskui tepama žalsva maskuojamoji priemonė ant skruostų, kaktos, smakro ir nosies. Tada kempinėle tepamas dar venas pagrindo sluoksnis. Po akimis visažistė užtepė oranžinės maskuojamosios priemonės, kad paslėptų tamsius ratilus po akimis. Galiausiai tepama šviesą atspindinti priemonė ir bronzantas.

Tiesa, H. Hamoud nepataria kasdien daryti tokios makiažo, ypač vaikščioti su juo nuo pat ryto iki nakties, nes užkemšamos poros, varginama oda. Tai veikiau šventinis variantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)