Kavai yra netgi skirtas atskiras baldas - kavos stalelis. O jų būna įvairiausių stilių ir formų. Šio baldo tendencijos taip greitai keičiasi, kad vaikytis taisyklių, kas šį sezoną madinga, o kas ne - praktiškai neįmanoma.

Kadangi kavos staliukas yra vienas pagrindinių mūsų namų baldų, prie kurio kviečiame ir svečius, svarbu, kad jis būtų stilingas ir atrodytų patraukliai.

Jeigu interjero salonuose ar baldų parduotuvėse nerandate tinkamo, galime pasigaminti jį patys!

- Įsigykite europadėklą, jį apvilkite grubia maišine medžiaga. Prisukite pasirinktas kojeles (tam pagelbės furnitura). Prie jo viršaus priklijuokite paminkštinimą, tiks taip vadinamas „porolonas“. Pasirinkite norimo stiliaus ir raštų drobę ar kitą storą audinį ir jį pritvirtinkite ant viršaus.

- Patinka skandinaviškas stilius? Susiraskite įdomios formos medinę lentą. Prie jos priveržkite staleliui skirtas kojeles. O jei lenta yra tiesi, sukalkite kojeles iš simetriškų medžio lentų.

- Greitas ir fizinės jėgos nereikalaujantis būdas - susirasti nereikalingų knygų (ar įsigyti senų) bei įsigyti kvadrato ar stačiakampio formos stiklo. Sustatykite knygas į keturias kolonas ir ant jų uždėkite stiklą. Staliuko stabilumui užtikrinti, galite suklijuoti knygas.

- Kavos stalelį galima pasigaminti ir iš medinių palečių. Tam reikės dviejų palečių ir pritvrtinamų ratukų. Medinį paviršių nudažykite norima spalva, o jei mėgstate rankdarbius, galite stalelį dekoruoti ir dekupažu. Galima ant paviršiaus pritvirtinti stiklą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)