Biurą kasdien aplanko dešimtys partnerių, svečių ir klientų iš viso pasaulio, todėl ši įmonė, kaip ir visas aviacijos verslas – itin globali ir pasaulietiška. Todėl čia nėra griežtų aprangos taisyklių ir suteikia laisvę darbuotojams išreikšti savo individualumą.

Dirbantys tiesiogiai su klientais laikosi versle priimtino kasdieninio aprangos stiliaus. O tiesiogiai su klientais nesusiduriantis personalas aprangą renkasi savo nuožiūra.

Žinant, kad penktadieniais verslo susitikimų vyksta mažiau nei kitomis dienomis, visame biure galima pamatyti kur kas laisviau apsirengusių aviacijos specialistų.

Akivaizdu, kad šiltas vasaros oras pakeitė ir personalo garderobą. Čia tiek moterys, tiek vyrai nevengė šortų. Juk taip vasarą dirbti yra patogiau. Vieni darbuotojai rinkosi švelnias pastelines spalvas, kiti drąsiai puošėsi ryškiais marškinėliais ar kelnėmis.

DELFI Stilius fotogalerijoje galite pamatyti spalvingą „Avia Solutions Group“ kolektyvą, kur įsiamžino „Penktadienio aprangos kodas“ fotosesijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)