DELFI Stiliaus kanalo ambasadorė ir stilistė Agnė Gilytė skaitytojus kvietė atsidaryti savo spintas, išsirinkti geriausius ir mylimiausius drabužius ir susikurti stilingiausius aprangos derinius.

Skaitytojai taipogi turėjo galimybę išreikšti savo nuomonę balsuojant už labiausiai patikusį aprangos derinį.

Nugalėtojos išrinktos bendrai susumavus skaitytojų ir A. Gilytės balsus.

„Kadangi mano tikslas buvo šiame konkurse atrasti derinius kurie būtų paprasti, stilingi, tačiau turėtų savo vyšnaitę ant torto bei galėtų įkvėpti kitas merginas kasdien atrodyti kitaip, labai lengvai išgryninau keturias savo favorites", - teigia Agnė. Stilistė pakomentavo kelis aprangos derinius:

#1 Liana Lipkevičiūtė
Jos stilius - puikus kasdienės gatvės mados pavyzdys, kuris atspindi univeraslias tarpsezonines tendencijas, bet tuo pačiu gali būti ir budintis aprangos variantas. Ilgiai, proporcijos ir audiniai puikiai dera tarpusavyje bei tinka mergnai, be to, pati labai prijaučiu tokiai stilistikai. Tad jos derinys - mano favoritas!

Lianai atitenka 200 Eur „MemberShop“/„New Mood“ dovanų kuponas.


Liana

#2 Monika Dukštaitė ir Toma Muznikaitė
Šių merginų deriniai - lyg modernių šiandieninių blogerių outfitai, kuriais jos lepina ir įkvepia savo skaitytojus improvizuoti ir kasdienai rinktis neeilinius drabužių variantus. Išradinga, bet tuo pačiu ir labai paprasta ir lengvai pritaikoma.

Monikai atitenka 100 Eur vertės dovanų kuponas, apsipirkti internetinėje parduotuvėje „MemberShop“/„New Mood“.

Kadangi DELFI portalas rinko tris nugalėtojas, nusprendžiau išrinkti ir ketvirtąją. Tomai Muznikaitei atitenka mano knyga „Spintologija“.

Monika

Toma

#3 Ieva Šulgė
Susumavus skaitytojų ir Agnės balsus, trečiąją vietą laimi ši mergina. Ievai atitenka 50 Eur „MemberShop“/„New Mood“ dovanų kuponas.


DELFI portalas su konkurso nugalėtojomis susisieks asmeniškai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)