Pastaraisiais metais mados pasaulyje dominuoja keistos tendencijos ir stiliai. Viena tokių - labai skirtingų ir tarpusavyje nesuderinamų drabužių bei aksesuarų dėvėjimas kartu. Patys netikėčiausi variantai yra madingiausi.

PARTY FEET #ShoesAndSocks #TodaysTootsies

A photo posted by NADIA FAIRFAX (@nadiafairfax) on Dec 12, 2016 at 9:16am PST

Todėl nenuostabu, kad sportinės kelnės su 3 juostelėmis šonuose derinamos su šilkine palaidine ir vakariniu makiažu, o klasikinė suknelė vilkima prie „Converse“ sportbačių ir megztinio aukštu kaklu.

Ko gero kiekviena iš mūsų turime tokius batelius ar net kelias jų poras, kurias apsiauname vos 1 ar 2 kartus per metus. Likusią dalį laiko jie tykiai praguli spintoje. Tačiau šiuo metu galime sau leisti pasielgti spontaniškiau ir tokius batelius avėti nevieną kartą.

Apžiūrėkite savo garderobą. Visos turime klasikinius mėlynus džinsus. Apsivilkite vienspalvį megztinį aukštu kaklu, džinsus, o prie jų derinkite batelius. Jeigu jie yra atviri - tai nebėda. Pasirinkite juodas ar kitas vienspalves kojines ar pėdkelnes. Tai, kad jos yra storesnės, nereiškia, kad atrodys keistai. Toks avėjimo būdas buvo madingas dar XX. 4 dešimtmetyje.

Batelius galite avėti ir prie kitokių kelnių, taipogi ir prie sijono. Geriausiai atrodys kartu su midi klostėmis dekoruotu sijonu, tokiu pat megztiniu aukštu kaklu ar sportiniu „bomber“ tipo švarkeliu. Ją puikiai gali pakeisti šiaurietiško stiliaus parka striukė.

Swot feels @maryam_nassir_zadeh #swot #shoesandsocks #maryamnassirzadeh #maryamheel #frayeddenim #tuesday

A photo posted by Madeleine Theodore (@madeleinetheodorestylist) on Nov 7, 2016 at 4:47pm PST

Svarbiausia, nebijokite derinti nesuderinamo, net jei tai būtų priešingi stiliai ar spalvos. Dabar madingi skirtingų įvaizdžių mišinys ir žaismingas požiūris į aprangą.

My new fave combo #fishnetsocks #leopardheels #shoesandsocks

A photo posted by Cris Z (@cstylez15) on Oct 21, 2016 at 8:19am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)