Sijonai visada išlieka viena madingiausių moteriško garderobo dalių. Tačiau priklausomai nuo sezono, keičiasi jų išvaizda. Įprasta, jog atėjus šaltajam metų laikui, trumpus ir ryškaus dizaino modelius mes iškeičiame į santūresnius.

action________📸 // http://liketk.it/2q5rV @liketoknow.it #liketkit

A photo posted by Monikh Dale - Tres Monikh (@monikh) on Jan 9, 2017 at 1:00pm PST

Tačiau šią žiemą viskas vyksta priešingai. Siūloma atkreipti dėmesį į blizgaus, ryškaus audinio ir įdomaus silueto sijonus. Rudenį mes mielai dėvėjome midi klostuotą, o dabar pastarąjį modelį galite drąsiai iškeisti į vinilo sijoną. Jis - standaus ir kieto audinio, vos siekia kelius ir blizga visais įmanomais atspalviais, o medžiaga primena tikrų tikriausią vinilą.

M O N D A Y ✔️// #today #details #fishnet #vinylskirt

A photo posted by Jennifer Mendes (@jenmendes) on Jan 9, 2017 at 10:51am PST

Odą keičia lakinis slidus paviršius. Madingiausias juodas, bet puikiai tinka ir žalia, geltona ar raudona. Siluetas - A formos, šiek tiek platėjantis ties klubais, bet ne per daug. Jis gali būti vientisas, su užtrauktuku šone, o „must have“ modelis - susiaučiamas, užsibaigiantis masyvia metaline sagtimi ant šono.

Nors toks sijonas yra vadinamas madingiausiu, tačiau išlieka rizika, kad jį dėvėdama galite neišvengti stiliaus klaidų. Kad to nebūtų, o jums nereikėtų abejoti savo įvaizdžiu, ar netyčia nepasirinkote blogai, paprasčiausias būdas „sustailinti“ šį rūbą būtų bendrame įvaizdyje naudoti minimalistinio dizaino drabužius.

Tad jeigu reikėtų aiškiai įvardinti vieną saugiausią, o kartu ir stilingą derinį, jis būtų sudarytas iš šio sijono, jaukaus megztinio aukštu kaklu, elegantiškų batelių masyviais kulnais bei šiltos aviatorių striukės (nors galite rinktis ir kitokią).

➖➖➖ 🅰¡da JaY | Fashion Blogger استفاده ی طراحان از متریال وینیل در کالکشن پاییز_زمستان 2017 🔻 برای دیدن عکس های بیشتر و اطلاع از آخرین اخبار مد و آشنایی با مبانی مد طراحی لباس و دوخت به کانال تلگرام من (لینک آبی در بیو بالای صفحه) بپیوندید. 😍✌ #وینیل #پاییز_زمستان #شیک #مد_روز #لباس_رسمی #لاکچری #شیکپوش #فشن_بلاگر #فشن_دیزاینر #اخبار_مد #فشنيستا #مد_2017 ➖➖➖ #Versace #louisvitton #fashionblogger #vinyl #vinylskirt #trendy #fallwinterformula #eveningoutfit #womensfashion #worldfashionchannel #extremestyle #seductive #fashiondesign #hautcouture #chic

A photo posted by A¡da JaY | Fashion Blogger (@dressupordown) on Nov 29, 2016 at 10:00pm PST

Jeigu norite atidengti kojas ir vilkėti perregimas pėdkelnes, tuomet prie šio dueto visada rinkitės viršutinės dalies drabužį, kuris būtų paprasto dizaino, o geriausia - uždaras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją